Data Prisma - Ratkaisut asiakkaiden ja tapahtumien hallintaan

Kongressi | Tapahtumien, koulutusten ja jäsentietojen hallintaan

Kongressi | Tapahtumien, koulutusten ja jäsentietojen hallintaan

Tapahtumajärjestäjän työkalupakki

Kongressi-ohjelmisto hallitsee tapahtumakokonaisuuden ja tekee rutiinitehtävät puolestasi. Helppokäyttöinen järjestelmä on apunasi tapahtuman suunnittelussa ja markkinoinnissa, vastaanottaa ilmoittautumiset, hoitaa laskutuksen sekä kerää palautetta osallistujilta.

Ohjelmisto on tukenasi kaikenlaisten tapahtumien, kuten koulutustilaisuuden, seminaarin, ammattitapahtuman tai yritysjuhlan järjestämisessä. Kongressi pitää huolta tapahtumasi kaikista yksityiskohdista, eikä mitään tärkeää pääse unohtumaan.

Visio | Asiakkaiden, tilausten ja laitteiden hallintaan

Visio | Asiakkaiden, tilausten ja laitteiden hallintaan

Älykäs asiakaspalvelukeskus

Visio on luotettava ratkaisu asiakastietojen hallintaan, palveluiden markkinointiin ja laskutukseen. Tehokas ohjelmisto paketoi tarjotut palvelut helposti käsiteltäviksi tuotteiksi, automatisoi päivittäistä toimintaa ja tuottaa selkeitä säästöjä.

Vision kautta voidaan ohjata tai lukea mitä tahansa verkkoon kytkettyä laitetta. Monikäyttöisen järjestelmän tarjoamia mahdollisuuksia on hyödynnetty jo vuosia esimerkiksi teleoperaattoreiden asiakas- ja laitehallintaan.

Referenssit

Yritys

Data Prisman toimisto

Data Prisma Oy


Kuopiolainen Data Prisma on helppokäyttöisten ja monipuolisten järjestelmien kehittämiseen erikoistunut ohjelmistoyritys, jossa yhdistyy pitkän linjan kokemus ja ennakkoluuloton suhtautuminen tuoreimpaan teknologiaan. Tarjoamiamme palveluita ovat tapahtumahallintajärjestelmä Kongressi sekä asiakas- ja laitehallintaan suunniteltu Visio.

Toimintamme kulmakivi on ammattitaitoinen ja avulias henkilökuntamme, joka on omistautunut täyttämään asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Olemme ylpeitä toteuttamistamme ratkaisuista, joilla helpotetaan asiakkaiden työtä ja säästetään tuntuvasti kustannuksia.


Lue lisää

Heräsikö kysyttävää tai haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä, niin vastaamme.

Ottamalla yhteyttä hyväksyt tietojesi tallentamisen Data Prisma Oy:n markkinointirekisteriin, ja antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää palveluidemme markkinointi- tai myyntitarkoituksiin. Tietosuojaseloste.