Data Prisma

Kuopiolainen täyden palvelun ohjelmistotalo, joka toteuttaa monipuoliset järjestelmät yli 30 vuoden kokemuksella.

Data Prisman tarina

IT-osaamista viideltä vuosikymmeneltä

Tarinamme alkaa vuodesta 1987, jolloin kuopiolaiset kaverukset pistivät päänsä yhteen ja halusivat auttaa yrityksiä tietokoneiden avulla. Ensimmäiseen koneeseen haettiin rahoitus KOP:sta, ja uutteran opettelun jälkeen ohjelmoitiin ensin Pascalilla ja Paradoxilla.

Jo tuolloin tekemisessä oli tärkeää hyvä asiakaspalvelu, monipuoliset ominaisuudet ja ohjelmien helppokäyttöisyys. Ohjelmia käytettiin ilman hiirtä, näytöt olivat mustavalkoisia, puhelimissa oli johdot eikä kukaan halunnut pitää tietokonetta sylissään.

Reilun kolmen vuosikymmenen aikana sekä teknologia että yrityksemme toiminta on ottanut huimia harppauksia eteenpäin. Vaikka nyt mennään pää pilvissä ja älypuhelin kädessä, ovat samat periaatteet kulkeneet matkassa koko yritystaipaleemme ajan.

Kiitos, että olette mukanamme tällä huikealla matkalla teknologian kehityksen äärellä!

Data Prisma aloitti toimintansa vuonna 1987

Yritys

Näkyviä hyötyjä toimintaasi

Data Prisma on kotimainen ohjelmistoyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus helppokäyttöisten ja monipuolisten ohjelmistoratkaisujen toteuttamisesta.

Tarjoamme asiakkaillemme helpotusta päivittäiseen tekemiseen automatisoimalla ja tehostamalla toimintaa, jolloin aikaa vievän manuaalisen työn määrä vähenee ja aikaa jää enemmän liiketoiminnan kannalta tärkeämpiin tehtäviin. Järjestelmämme auttavat hallinnoimaan esimerkiksi omia asiakas-, tuote- ja tilaustietoja ja vauhdittamaan siten myyntiä, laskutusta ja reskontran hoitoa. Ohjelmistokehitystä tehdään meillä tiivissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jolloin pystymme huomioimaan asiakkaiden toiveet ja tarpeet parhaiten.

Meillä Data Prismalla palveluksessasi on reilun 20 IT-osaajan joukko, joka ei pelkää haasteita tai uusia teknologioita. Toimitilamme sijaitsevat ”maailman navalla” Kuopiossa, mistä meidät on aina helppo tavoittaa.

Olemme saaneet kunnian työskennellä eri toimialojen ammattilaisten kanssa, ja tehdä heidän kanssaan pitkäaikaista yhteistyötä. Asiakaskuntaamme kuuluu mm. operaattoreita, tapahtumien ja koulutusten järjestäjiä, liittoja ja yhdistyksiä sekä matkailualan yrityksiä.
Data Prisman arvot

Yhteiset arvot

Henkilöstömme on yhdessä pohtinut ja valinnut Data Prisman arvot. Nämä arvot näkyvät kaikessa tekemisessämme sekä ohjaavat jokapäiväistä toimintaa ja päätöksentekoa.

Rekrytointi

Tule Data Prismalle töihin!

Data Prisman henkilöstökuvia
Me Data Prismalla haluamme kehittää parempia ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä työskentelee yhteensä yli 20 taitajaa, ja ovemme on aina auki uusille huipputyypeille!

Meillä Data Prismalla arvostetaan jatkuvaa oppimista ja itsensä kehittämistä, joten annamme niille täyden tuen myös työpaikalla. Organisaatiomme kasvaessa tarjoamme osaajillemme mahdollisuuden kasvaa mukanamme ja edetä luontevasti talon sisällä.

Data Prismalla pääset tekemään töitä mukavassa porukassa ja kiinnostavien asiakkaiden kanssa. Työtehtävät ovat sopivan haastavia, jolloin tekijöiltä vaaditaan luovaa ongelmanratkaisukykyä ja vastuullista työotetta. Täällä saat työskennellä kannustavassa tiimissä, ja tukenasi on monipuolisia osaajia.

Jos uskot, että olet kaipaamamme tekijä, ota meihin yhteyttä. Lupaamme sinulle reilun mahdollisuuden osoittaa kykysi, loistavat työkaverit, kilpailukykyisen palkan, hyvät edut ja viihtyisät työtilat.

Kerro itsestäsi rohkeasti sähköpostilla recruiting (at) dataprisma.fi ja tee meihin vaikutus, niin katsotaan tulevia yhteistyömahdollisuuksia.

"Joka aamu on tosi kiva tulla töihin, kun on huiput työkaverit ja mielenkiintoiset tehtävät!"

Avoimet tehtävät

Hae Data Prismaan töihin

Lähetä avoin hakemus

Valitettavasti meillä ei ole nyt vapaita paikkoja avoinna, mutta voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen recruiting (at) dataprisma.fi.

Arvostamme tällä hetkellä erityisesti Microsoftin ohjelmistokehitysmenetelmien tuntemusta ja sertifiointeja.

Yhteystiedot

Data Prisman logo

Data Prisma Oy

Kauppakatu 20
70100 KUOPIO
FINLAND

Myynti

sales (at) dataprisma .fi
Puh. +358 (0)207 649 440

Asiakaspalvelu

support (at) dataprisma .fi
Vaihde +358 (0)207 649 440

Yhteistyökumppaneitamme

NextGenerationEU

NextGenerationEU-hanke Data Prismalla

Opasportaali

Olemme toteuttaneet kehittämishankkeen, jolla luotiin uutta liiketoimintaa kehittämällä täysin uutta toimintamallia ainutlaatuisen ohjelmistoratkaisun avulla mm. tapahtuma-alan pienien toimijoiden linkittämiseksi ja verkottamiseksi palveluhankintoja tekevien toimijoiden ja tahojen kanssa.

Yritys on saanut NextGenerationEU-rahoitusta hankkeeseen. Hankkeen aikataulu oli 22.12.2022 - 31.12.2024

Heräsikö kysyttävää tai haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä, niin vastaamme.

Ottamalla yhteyttä hyväksyt tietojesi tallentamisen Data Prisma Oy:n markkinointirekisteriin, ja antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää palveluidemme markkinointi- tai myyntitarkoituksiin. Tietosuojaseloste.